Bine ati venit!

Pe buna dreptate se spune ca ceea ce e mai frumos in Sao Paulo se afla in spatele usilor inchise. Prin intermediul acestui blog va voi invita sa deschidem impreuna usile muzeelor, galeriilor, restaurantelor, magazinelor si ale salilor de concerte. Pornind de aici vom descoperi Amazonul, Pantanalul, plajele cu nisip alb, apa cristalina, palmieri si cocotieri de pe coasta de est, Rio de Janeiro, cascadele Iguacu si alte locuri care inca din anul 1500, cand primul explorator portughez, Pedro Alvares Cabral, a patruns pe teritoriul Braziliei, au fascinat calatorii si au atras un numar imens de imigranti.

Cunoscand istoria, economia si cultura acestei tari vom intelege de ce Brazilia se afla astazi in randul asa numitelor economii emergente - statele BRIC (Brazilia, Rusia, China si India) si de ce, chiar in aceste momente, presedintele Brazilei, Luiz Inácio Lula da Silva, este primul sef de stat care se adreseaza celei de-a 64 Adunari Generale a ONU.

Nu in ultimul rand, vom cunoaste oamenii care traiesc pe aceste meleaguri, fie ei africani, libanezi, sirieni, japonezi, europeni, amerindieni sau metisi.

joi, 26 mai 2011

Graffiti

Graffiti - arta stradala braziliana:2 comentarii:

  1. SIMPATICE!!!DA O NOTA VESELA !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Iulia. Numele meu este Alexandra. As dori daca se poate sa intru in contact cu tine, vreau sa ma mut in Brazilia, si as avea nevoie de putin ajutor din partea ta, m-a bucurat foarte mult sa gasesc blogul tau, sa vad ca esti romanca si locuiesti in orasul in care intentionez sa ma mut si eu. E-mail-ul meu este alexandra_laura10@yahoo.com, as aprecia foarte mult daca am putea vorbi. Multumesc

    RăspundețiȘtergere